Diétás terméktámogatás 2018.

Megjelent: 2018. július 22. vasárnap Írta: PKU.hu

Kedves Egyesületi Tagok!

A korábbi évek bónos rendszerét megreformálva, a Magyarországi PKU Egyesület 2018-ban pénzbeli, Diétás termék támogatás formájában segíti a tagok diétás termékvásárlását.

A Diétás termék támogatás éves összege - a diétázó életkorától és a diétájának típusától függően - az alábbiak szerint alakul:

Fehérjeszegény diéta esetén:

0-4 év:              4 000 Ft / év

5-6 év:              8 000 Ft / év

7-10 év:           12 000 Ft / év

11-14 év:         16 000 Ft / év

15 évtől:          20 000 Ft / év

Galaktozémiásoknak:

egységesen:   8 000 Ft / év

A Diétás termék támogatás éves összegét a Magyarországi PKU Egyesület EGY vagy KÉT részletben, utólag biztosítja tagjai számára, az alábbi feltételekkel:

-     Diétás termékeket bárhol vásárolhat, ahol ezen termékek rendelkezésre állnak (pl. Táplálékallergia Centrum üzletei, Gabonakutató Kft., Auchan áruházak, Tesco áruházak, DiétaABC, stb.).

-     A diétás termékek vásárlásáról tételes számlát kell kérni, mely az egyesületi tag (diétázó) nevére vagy a szülő/gondviselő nevére szól.

-     Ki kell tölteni a mellékelt elszámoló lapot: ezen a lapon kell megadnia, hogy a fenti támogatási összegből mennyit szeretne felhasználni, valamint itt kell feltüntetnie a bankszámlaszámot melyre a támogatási összeg utólag, utalásra kerül.

-     A számlát szkennelje be, vagy fotózza le és küldje el a kitöltött elszámoló lappal együtt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. email címre. Amennyiben nincs lehetősége emailt küldeni, a számla eredeti példányát az elszámolólappal együtt, az alábbi címre várjuk: Magyarországi PKU Egyesület, 1380 Budapest, Pf: 1160

-     A számla és az elszámolólap ellenőrzése után kerül utalásra a támogatási összeg.

-     Az éves Diétás termék támogatás felhasználásának határideje: 2018. november 30.

Diétás termékek országosan - Vásárlási lehetőségek:

Levelünkhöz mellékeltük a Táplálékallergia Centrum (TAC) valamint a Gabonakutató Kft. (FE-MINI) 2018. évi diétás termékeinek Megrendelő lapját. A két cégtől mindenki önállóan rendelhet, a Megrendelő lapon szereplő árakon és módon. A Táplálékallergia Centrum (TAC) további kedvezményeket biztosít, melyeket a megrendelőlapon feltüntettünk. A Táplálékallergia Centrum (TAC) esetében kérjük, hogy használják a csatolt Megrendelőlapot, mert csak ezzel tudják pl. az 5 % egyesületi kedvezményt érvényesíteni.

Kiegészítő fontos információ:

A Loprofin termékek kizárólag a Táplálékallergia Centrumban (TAC) érhetők el.

A Nutriciával folytatott egyeztetéseink eredményeként, tagjaink még ezévben a Loprofin termékeket kedvezményes, Csodabogár árakon vásárolhatják meg, függetlenül attól, hogy rendelkeznek-e Csodabogár kártyával vagy sem.

2019-től tagjaink kedvezményesen már csak Csodabogár-kártyával tudnak vásárolni! Akik még nem rendelkeznek Csodabogár kártyával, INGYENESEN itt igényelhetnek: http://www.csodabogar.hu/csodabogar-klub/mi-a-csodabogar-klub/  vagy levélben: Numil Kft. Csodabogár Klub 1134 Budapest, Róbert K. krt. 82-84. a diétázó (törvényes képviselőjének) nevének, korának és lakcím (postázási cím) megadásával.

Budapest, 2018. május 31.

Üdvözlettel:

Kovács Péter elnök

Magyarországi PKU Egyesület

További információk:

Rozgonyi Orsolya: e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , telefon: +36 30 493 7738

Letölthető és szerkesztehető nyomtatványok:

Fe-Mini megrendelő (Word)

TAC megrendelő (Word)

Elszámoló lap (Word)

Tuesday the 18th. . Powered by 888poker review - All rights reserved.